torsdag 28 mars 2019

Behöver spendera tid med familjen

Hej hörni, sitter hos mamma nu, jag och hunden kom hit igår på förmiddagen. Vi hade en lugn dag igår, var och handlade och sen lagade vi mat. På kvällen tittade vi på "Jägarna" på tv 4, en riktigt bra serie enligt mig. Kände jag behövde miljöombyte, prata med mamma om allting,om mitt arbetsliv. Vara med henne, det är ju 100 km emellan oss och vi ringer regelbundet varandra men ibland behöver man bara sina föräldrar, hur gammal man än blir. Pappa kommer norrut imorgon också så skall passa på att spendera tid med honom då, sällan han och jag ses. Han bor ju ganska långt borta. Näe, ibland är det just sina föräldrar man behöver som mest, så är det för mig nu. Har ibland känt mig lite rotlös, lite vilsen och nu behövde jag komma hem till mina "hemknutar". 
Kunde inte slappna av  i Vasa i min lägenhet med alla mina tankar om hur mitt arbetsliv skall bli och fortfarande har jag de tankarna men nu får jag dela dem med mamma och pappa. Har en del jag måste fundera igenom nu under dagen. Ganska ofta har jag  varit trött fastän jag sovit men samtidigt ibland känt att jag inte kan koppla av, slappna av. Känns lite  bättre med den saken nu när jag är här. Uppskattar verkligen att jag har mina föräldrar i liv och förstås resten av familjen💓. 

Jag har inte bara funderat och tänkt i en veckas tid utan har ju hunnit med lite annat också mellan varven. Vilket är tur. Förra fredagen fyllde en av mina bästa vänner år och vi firade henne på en pub i stan. 🎈💝  Vi åt också bland annat mumsig pasta med räkor och rökt skinka i helgen som ni ser på bilden. Nu skall jag avsluta här, kände bara jag ville kika in här en stund, återkommer. 


1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) Bindande stavar
  6) Breakup Spells
  7) Dödsstavning
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

  SvaraRadera