fredag 15 februari 2019

Sortera, slänga, betala, avsluta.

*Det ringer på dörren, ljudet hörs inombords, jag slår upp ögonen och vaknar. Var är han? Har han farit redan? Tittar runt i rummet och ser att sovrumsdörren är stängd, ah han är vaken och har gått upp redan. Vad är klockan? Den är 7. * 

I morse vaknade jag på det här sättet, rakt ur drömmen och klockan var sju, ganska pigg ändå så jag steg upp för att hinna spendera lite tid med honom innan han måste iväg. Var förvirrad då jag vaknade rakt ur drömmen, frågade honom att det hade ringt på dörren eller om han hört att det ringt på någon annans dörr, han svarade nej. Jag hade drömt det, haha. Så kan det va... 
Tack vare denna tidiga morgon har jag redan hunnit sortera bland min mapp som innehåller viktiga papper och gamla fakturor, slängde alla de gamla fakturorna och tänker inte spara på dem längre i fortsättningen förutom om det är något oklart eller så. Har nu ett nytt förvaringssystem för pappren (försäkringspapper och allt sånt där ni vet) som jag köpte igår --> kallas för "Kodin kansio" på etiketten, bara att googla och kika om ni blev intresserade :D Köpte den för ca 5 euros igår och den är väldigt bra måste jag säga, nu har jag kontroll över alla papper och de är indelade i olika fack beroende på vad det gäller ;) SKÖNT!  Har en skild mapp med plastfickor där jag har jobbrelaterade papper såsom arbetsintyg och arbetsavtal samt andra intyg. Den mappen tas alltså alltid med om jag har en jobbintervju.. Betygen förvarar jag inte där utan de har jag på ett annat ställe. ;)


Hann också med att gå igenom gamla garanti-kvitton och slängde de som var gamla så nu har jag bara 3-4 st kvar. Har också hunnit med att betala fakturor som är ett nödvändigt måste, bilskatten, bilförsäkring, ....  och så avslutade jag mitt Netflix konto japp det gjorde jag, jag ser knappt på netflix längre, typ aldrig så helt onödigt att betala för det då, besvärligt också eftersom jag inte har smartTV och endast en mini laptop så om jag vill se Netflix på tv måste jag koppla i HDMI sladden mellan datorn och tv:n och nej det blir för omständigt så det fick bli såhär nu, har tid på mig till 14 mars att använda Netflix sen är det avslutat. Jag kan ju alltid gå med sedan igen om jag vill det. OBS bilden ovanför ej tagen i dag.

Så, eftersom att jag åt frukost ca 7:20 idag så är det dags för lunch nu, hunnit med en banan här emellan. En rätt så produktiv förmiddag har jag alltså haft redan. Garderoben i sovrummet har jag planerat att städa och gå igenom någon gång också samt badrumsskåpen men det behöver inte nödvändigtvis ske idag :) Nej nu ska jag äta 🍲🍴.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar