torsdag 14 juni 2018

Utsidan är inte allt.

Hej hörni, det har gått en månad sedan sist och egentligen vet jag inte riktigt vad jag har för orsak till det.. Eller jo, ibland har jag mått lite sämre faktiskt, ibland har jag varit uppe på rosa moln och jag har landat på marken igen. För någon dag sedan uppnådde jag maxnivån av vad jag känner att jag kan hantera på jobbet, när det gäller stress/trötthet. Jag höll på att börja gråta. Kände mig så utmattad. Jag vet man skall vara stark, att ha känslor är inget tecken på svaghet. Jag låg på soffan eller i sängen nästan en hel dag + lite till. Förstås gick jag ju upp emellanåt men sedan ville jag bara krypa ner under täcket igen. Pratade av mig åt en vän. Ringde mamma. 

Nu gott folk, nu känns det som att måendet har börjat vända till det bättre igen. Vet inte om PMS har något att göra med det här att mitt mående gick i botten? Det kan vara PMS tider nu. Jag har tränat också men nu har jag haft paus en vecka, dagarna går så fort. Imorgon skall jag försöka ta mig till gymmet igen. Så, nu skall jag dricka lite kaffe och börja förbereda mig inför nattjobb, natt 2/2. Sedan har jag 3 dagar ledigt och jag ser såå fram emot det! Skall bli superskönt!
Ja, nu vet ni lite varför det inte uppdaterats här på bloggen, mitt huvud har varit upptaget av lite andra saker. Ha en skön kväll nu hörni.

Kommentera gärna ⇩ om det är så att ni känner igen er i mina tankar kring det här med stress/trötthet eller annat. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar