måndag 25 juni 2018

Lite angående stress och att klara av stressen

Måndag och ny vecka med nya möjligheter. För min del kommer den här veckan att vara fullspäckad med jobb! Jobbar varje dag fram till söndag morgon: kväll, kväll, morgon, kväll, natt, natt men vet ni vad som väntar efter det?? Jo SEMESTER!!! 2 veckor härlig semester!!  


Så här är formen idag, jag känner mig rätt glad förutom att jag igen har något problem med cykeln.. Bilden togs innan jag insåg att cykeln krånglar..  det bör jag åtgärda någon dag snart.  Tog förresten en långpromenad med Kira imorse och vad vackert det var! Havet var blankt och stilla, solen sken. 
Jag har funderat rätt mycket på vad jag egentligen vill göra på sista tiden, med tanke på jobbet till exempel. Ibland når jag en nivå av stress som gör att jag verkligen inte är mitt bästa jag, humöret blir sämre, man känner att man inte räcker till, man känner sig utmattad, man blir lite bitter för att man inte hinner ta hand om sig själv genom att ta lunchpaus i tid eller dricka tillräckligt med vatten och det händer att man inte går på toa förrän i slutet av jobbpasset. Någon annan som känner igen sig?
Jag antar att det här med att hantera stress är något som man utvecklar och förbättrar ju mera man jobbar och man lär sig att inte kritisera sig själv så mycket, att man inte är den ända som känner att man inte räcker till eller liknande och att man tillåter sig själv att begära hjälp. 

Livet har många sidor, det handlar om jobb, personliga livet, att betala räkningar och ha koll på allt sådant, det handlar om att spendera tid med sina nära och kära, göra sånt man tycker om, drömma, planera, försöka må bra både fysiskt och mentalt... och så vidare och så vidare. Det här skall man komma ihåg tycker jag, att en person är så mycket mera än det man ser utanpå. 

Tack för visat intresse för vad jag skriver om, 
kram ❤ Inga kommentarer:

Skicka en kommentar